Bygg ditt pallställ Bygg ditt ställage

Bygg ditt ställage

Vi har gjort det enklare för dig

Behöver du pallställ och hyllställ? Inom kort kommer du kunna använda vår konfigurator. Detta kommer innebära att du snabbt och enkelt fyller i dina specifika behov som exempelvis längder, sektionsmått, antal sektioner och eventuella tillbehör, där vi sedan återkommer med en offert.

Besiktning av pallställ Våra tjänster

Våra tjänster

Ta hjälp av ett proffs

Våra medarbetare har god kunskap om marknadens alla förekommande pallställsmodeller, så låt inte dina trasiga pallställ bli en säkerhetsrisk på ditt lager. Vi hjälper dig med besiktning, reparation och demontering med mera, det ända du behöver göra är att kontakta oss.

Produkter

Den kompletta leverantören

Störst i Norden
inom lagerinredning

I mer än 50 år har vi arbetat med inköp, försäljning och montage av nya och begagnade lagerinredningar. Idag är vi störst i Norden inom vårt segment.

Expertkunskap
och service

Alla våra medarbetare har kompetensen som säkerställer att du får den kunskap och service som förväntas av en expert. Kontakta oss så allt blir rätt, redan från början.

Heltäckande
tjänsteutbud

Vi hjälper dig även med besiktning, reparation, demontering och utbildning. Helt enkelt allt som gör att du får en optimal lagerlösning efter dina behov och förutsättningar.

Nyheter

Mässor, utbildningar & produktnyheter

Optimal lagerinredning för din lokal

Vi tillhandahåller säkra och funktionella lagerinredningar åt företag i hela Sverige, nytt och begagnat oberoende av fabrikat, med miljön i fokus. Detta med branschens bästa kvalitet, kunskap och bredd på produkter med snabb leverans och hög servicegrad.

Experter på lagerinredningar

GEMO är ett helägt familjeföretag med verksamhet i hela Sverige.
1967 gick startskottet för GEorg`s MOnteringar AB, konceptet var enkelt!
Utföra montage & demontage snabbare, bättre och i större skala än alla andra.

En strategi som håller än
Nuvarande affärsmodell har följt med sedan 1976. Inköp, försäljning och montage  av begagnade lagerinredningar. Självklart har vi utvecklats och formats genom åren men grundtanken har alltid vart densamma! Vi ska göra det enkelt, säkert och prisvärt för våra kunder

Med fokus på att utvecklas blir vi alltid lite bättre
Förväntningarna från våra kunder hjälper oss att hela tiden sträva efter att utvecklas och förbättras. Det kan röra sig om vår egen hantering av materialet på lagret, vilka varor kunden efterfrågar eller hur leverans och installationer utförs.

Så tror vi att våra kunder vill ha det
GEMO har 50 år i branschen och är idag störst i Norden när det kommer till nya & begagnade lagerinredningar. Våra säljare står till kundens förfogande och representerar GEMO från längst ner i söder till högst upp i norr. Alla med kompetensen som säkerställer att våra kunder får den kunskap och service som förväntas av en expert.

Personalens samlade kunskap – Vår största styrka
Proffsiga och ordentligt utförda installationer är ryggraden i vår verksamhet. På senare år har även besiktningar av lager – inredningar blivit en självklarhet. Med erfaren besiktningspersonal och tydliga besiktningsprotokoll så medverkar vi till en säker lagermiljö.

Vår affärsidé är lika enkel som genial – välkommen att kontakta GEMO’s support!