Bygg ditt ställage

Begagnade hyllställ

Många fördelar med begagnade hyllställ

Det finns stora fördelar – både kostnadsmässiga och miljömässiga – att investera i begagnade hyllställ. En ytterligare fördel med begagnade hyllställ är att du får möjlighet att komplettera dina äldre hyllställsmodeller. Om du exempelvis söker efter en specifik modell av hyllställ som inte produceras längre, så finns det chans att vi har just den modellen på vårt lager.

Blanka hyllställ

Begagnade hyllställ

Självklart är samtliga av våra begagnade hyllställ mycket noggrant kontrollerade för bibehållen kvalitet, stabilitet och bärförmåga innan de blir tillgängliga till försäljning. På vårt lager med begagnade hyllställ har vi i regel ett antal olika varumärken och fabrikat, både hela hyllställssystem och enstaka delar eller tillbehör!

Ett bra och funktionellt hyllställ är helt ovärderligt för en bra lagerverksamhet och funktionell förvaring. Hyllställ av god kvalitet behöver heller inte vara dyra – hos oss på Gemo hittar du ett bra och varierat sortiment av begagnade hyllställ till både stora och små lagerlokaler eller andra lagringsutrymmen.

Tillbehör Hyllställ

Komplettera ditt lager med ett begagnat hyllställ

Har du specifika önskemål om vilken typ av hyllställ du vill investera i för att komplettera ditt befintliga? Kanske behöver ni utöka er verksamhet, eller så är det dags att byta ut enstaka delar av ditt hyllställ – eller så vill du kanske helt enkelt matcha din butiksinredning på rätt sätt? En stor fördel med att investera i begagnade hyllställ är att det finns chanser att vi tillhandahåller hyllställ av modeller som tagits ur produktion, vilket kan ge både estetiska och praktiska fördelar. Hör gärna av er till oss för en uppdatering om hur vårt sortiment för begagnade hyllställ ser ut just för tillfället – chanserna är goda att vi har just den typen av hyllställ som du söker!

Kontakta oss

Begagnade hyllställ för alla lager

Våra hyllställ är både oerhört robusta och tåliga, men också flexibla och i högsta grad anpassningsbara, b.la till följd av dess låga egenvikt. Våra hyllställ passar därför lika bra i miljöer med större risk för slitage, till exempel i lager och verkstäder, så väl som i miljöer där interiörens design är viktig och bör vara enhetlig. De begagnade hyllställen passar med andra ord lika bra som kontors- och eller butiksinredning!

Du anpassar enkelt bredd, djup och höjd efter vad din lokal kräver – med hjälp av våra begagnade hyllställskomponenter kan du låta ditt lager växa i takt med din verksamhet, utan att det behöver kosta skjortan! Vi på Gemo hjälper er självklart med leverans av både begagnade och nya hyllställ till alla typer av företag och projekt. Är ditt företag i behov av en nyinvestering i en större uppsättning hyllställ?

Hyllställ

Missa inte att ta en titt i vår fyndhörna

Där vi erbjuder ett blandat sortiment av begagnade tillbehör och produkter till fyndpriser. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning, då det brukar vara stor omsättning i fyndhörnan. Är du ute efter något specifikt? Ring oss gärna – vi har ofta mer i fyndhörnans lager än vad vi har möjlighet att lägga ut till försäljning på vår webbplats.

Har du rätt skydd till ditt hyllställ? Genom att använda rätt tillbehör och högkvalitativa skydd sparar du både på pallställens bärförmåga och på omkostnaderna för ditt företag.

Fyndhörnan
Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!