Bygg ditt ställage

iCon Equipment Sweden AB

Pallställ Lutze

iCon Equipment Sweden AB har byggt ett nytt lager i Trelleborgs Hamn och vi fick förtroendet att inreda med våra pallställ!  Det blev totalt 265 pallplatser , allt material begagnat (Inkl. skydden). Fabrikat Schäfer. Kund kompletterade även med utdragsenheter. Vi löste både material och montage. Stort tack för förtroendet!

Vill ni veta  mer om begagnad lagerinredning eller veta mer om just detta projekt är ni välkommen att kontakta vår Patrik Erneljung

iCon Equipment Sweden AB

”iCon Equipment är den officiella distrubutören av Tesab och Lippmann processutrustning för Tyskland och Sverige. Att ha experter internt, med många års erfarenhet, gör oss till din idealiska partner för pålitliga mobila krossar, siktar och bulkhanteringssystem för entreprenörsverksamheten, ballast och gruvindustrin. Genom att använda oss får du tillgång till ett nätverk som tillhandahåller ett förstklassigt krossnings-, sållnings- och staplingserbjudande utvalt för dina faktiska behov. Tillsammans med dig kommer vi i varje enskilt fall att optimera den föreslagna utrustningen för att passa din produktion.”

Vill Ni läsa mer om iCon Equipment Sweden AB så går ni in här.  Hemsida Icon Equipment

Pallställ Lutze Pallställ med utdragsenheter Lutze

 

Ort: Trelleborg

Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!