Bygg ditt ställage

Thermotech Scandinavia AB

Pallställ med stolpskydd , ,

516 pallplatser + 324 hyllmeter. Allt detta fick vi leverera till Thermotech Scandinavia AB i Malmö!

De köpte begagnade pallställ och begagnade hyllplan med nya gavlar. Det blev även ett nytt grenställ och en långgodsvagn. Kompletterade med tillbehör som skydd och inlägg.
De valde att sätta halvpallsinlägg i varje nivå för att kunna hantera olika storlekar på pall. Därigenom nådde dem en högre flexibilitet på lagret.

Hyllställen levererades med trådhyllplan med upphöjd bakkant. Enkelt att hålla rent och kanten hindrar produkter från att glida över på fel hylla.

Thermotech köpte både montage och material av oss och vi kommer även få demontera och köpa in deras gamla ställage. Därigenom en smidig flytt för kund där vi på Gemo ordnar med en helhetslösning.

Stort tack för ert förtroende!

Vill ni veta mer om det här projektet så kontakta vår projektledare Patrik Erneljung

”Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi jobbar med personlig direktförsäljning utan mellanhänder. Vi är en brokig skara människor som alla sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder och delar visionen ”att förenkla våra kunders vardag”. Våra drygt 80 medarbetare finns på vår fabrik i Sollefteå, huvudkontoret i Umeå samt på våra åtta Thermotech Center i Sverige och dotterbolaget i Finland.” Klicka på loggan så kommer ni till deras hemsida.

 

 

 

Ort: Malmö

Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!