Bygg ditt ställage

Transtema

Pallställ med galvade gavlar och röda bärbalk. Trådrullar ,

Transtema flyttar till nya lokaler i Malmö och vi fick förmånen att inreda den. Dem behövde många plockplatser i hyllstället och vi fick leverera begagnade hyllplan med nya gavlar. Behovet var 1000 hyllmeter, vi kunde behålla kunds befintliga hyllplan till halva behovet och kompletterade upp med resterande. Vi hjälpte även till med demontering på gamla stället och transport av material till nya lokalerna.

Utöver hyllställ behövde dem även pallställ där vi också kunde behålla delar av deras gamla inredning och komplettera med nytt & begagnat till resterande. Det blev dels ett buffert pallställ och dels ett ställage för kabeltrummor. Stort tack för förtroendet! Vill ni veta mer om projektet så kontakta vår patrik@gemo.se

https://www.transtema.com/se/
”Ett nät måste fungera dygnet runt, året om. Det är vår inställning. Därför har vi tekniker över hela landet som är tillgängliga 24 timmar om dygnet. Vi kan hjälpa dig med alla typer av kommunikationsnät – mobilt, fiber, koppar och el. Från planering och byggnation till service, drift och underhåll. Kort sagt; vi ser till att nätet fungerar. Idag och i framtiden. Transtema är ett av Sveriges ledande företag när det gäller att bygga, underhålla och sköta driften av olika typer av kommunikationsnät. Vi finns på 85 orter över hela Sverige.” Klicka på logga så kommer ni till Transtemas hemsida.

 

 

 

 

 

Ort: Malmö

Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!