Fördelarna med ett begagnat hyllställ

Det finns stora fördelar – både kostnadsmässiga och miljömässiga – att investera i ett begagnat hyllställ. En fördel med begagnade hyllställ är att du får möjlighet att komplettera dina äldre hyllställsmodeller. Om du söker efter en specifik modell av hyllställ som inte produceras längre, så är chansen stor att vi har just den modellen på vårt lager.

Ett bra och funktionellt hyllställ är ovärderligt för en effektiv lagerverksamhet och funktionell förvaring. Hyllställ av god kvalitet behöver heller inte vara dyra – hos oss på Gemo hittar du ett genomtänkt och varierat sortiment av begagnade hyllställ för både stora och små lagerlokaler, eller andra lagringsutrymmen.

Blanka hyllställ
Besiktning av pallställ

Begagnat hyllställ från GEMO

  • Prisvärt
  • Miljömässiga fördelar
  • Större chans att kunna komplettera äldre modeller
  • Noggrant besiktigade

Begagnat hyllställ – noggranna kontroller

Självklart är samtliga av våra begagnade hyllställ mycket noggrant kontrollerade för bibehållen kvalitet, stabilitet och bärförmåga innan de blir tillgängliga till försäljning. På vårt lager med begagnade hyllställ har vi i regel ett antal olika varumärken och fabrikat, både hela hyllställssystem och enstaka delar eller tillbehör.

Begagnat hyllställ – vi har det du söker för alla lager

Våra hyllställ är oerhört robusta och tåliga, men också flexibla och i högsta grad anpassningsbara, bland annat till följd av hyllställenas låga egenvikt. Våra hyllställ passar därför lika bra i miljöer med större risk för slitage, till exempel i lager och verkstäder, såväl som i miljöer där interiörens design är viktig och bör vara enhetlig. Ett begagnat hyllställ passar med andra ord lika bra som kontors- och eller butiksinredning.

Du anpassar enkelt bredd, djup och höjd efter vad din lokal kräver – med hjälp av våra begagnade hyllställskomponenter kan du låta ditt lager växa i takt med din verksamhet, utan att det behöver kosta skjortan. Vi på Gemo hjälper er självklart med leverans av både begagnade och nya hyllställ till alla typer av företag och projekt. Är ditt företag i behov av en nyinvestering i en större uppsättning hyllställ? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Begagnat hyllställ till fyndpriser

I vår fyndhörna erbjuder vi ett blandat sortiment av begagnade tillbehör och produkter till fyndpriser, däribland hyllställ. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning, då det brukar vara stor omsättning i fyndhörnan. Är du ute efter något specifikt? Ring oss gärna – vi har ofta mer i fyndhörnans lager än vad vi har möjlighet att lägga ut till försäljning på vår webbplats.

Komplettera ditt lager med ett begagnat hyllställ

Har du specifika önskemål om vilken typ av hyllställ du vill investera i för att komplettera ditt befintliga? Kanske behöver ni utöka er verksamhet, eller så är det dags att byta ut enstaka delar av ditt hyllställ – eller så vill du kanske helt enkelt matcha din butiksinredning på rätt sätt? En stor fördel med att investera i ett begagnat hyllställ är att Gemo tillhandahåller hyllställ av modeller som tagits ur produktion, vilket kan ge både estetiska och praktiska fördelar. Hör gärna av dig till oss om hur vårt sortiment för begagnade hyllställ ser ut just för tillfället – chanserna är goda att vi har just den typen av hyllställ som du söker!

Pallställ