Bygg ditt ställage

Om oss

Experter på lagerinredning – en enkel affärsidé!

GEMO är ett helägt familjeföretag med verksamhet i hela Sverige. 1967 gick startskottet för Georg`s Monteringar AB, konceptet var enkelt! Utföra montage & demontage snabbare, bättre och i större skala än alla andra.

Gemos kontor

En strategi som håller än!

Nuvarande affärsmodell har följt med sedan 1976. Inköp, försäljning och montage av begagnade lagerinredningar. Självklart har vi utvecklats och formats genom åren, men grundtanken har alltid vart densamma!

Vi ska göra det enkelt, säkert och prisvärt för våra kunder.

Så tror vi att våra kunder vill ha det

GEMO har 50 år i branschen och är idag störst i Norden när det kommer till nya & begagnade lagerinredningar. Våra säljare står till kundens förfogande och representerar GEMO från längst ner i söder till högst upp i norr. Alla med kompetensen som säkerställer att våra kunder får den kunskap och service som förväntas av en expert.

Välkommen till Gemo

Personalens samlade kunskap – Vår största styrka

Proffsiga och ordentligt utförda installationer är ryggraden i vår verksamhet. På senare år har även besiktningar av lagerinredningar blivit en självklarhet. Med erfaren besiktningspersonal och tydliga besiktningsprotokoll så medverkar vi till en säker lagermiljö.

Med fokus på att utvecklas blir vi alltid lite bättre!

Förväntningarna från våra kunder hjälper oss att hela tiden sträva efter att utvecklas och förbättras. Det kan röra sig om vår egen hantering av materialet på lagret, vilka varor kunden efterfrågar eller hur leverans och installationer utförs.

Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!