Bygg ditt ställage

Projektering & konsultation

Projektering och konsultation för ert lager

Behöver din verksamhet etablera ett lager, eller ska ni kanske flytta er lagerverksamhet till större lokaler? Kanske skulle ni vilja ha hjälp att disponera ert lager för att optimera förvaringsutrymmena – hur många pallställ, hyllställ eller lådor får egentligen plats i just era lokaler? Vi på Gemo hjälper till med både rådgivning och konkret projektering för just er lagerlokaler!

Gemo utbildningar

Ritning, mätning eller flytt?

Vi på Gemo har lång erfarenhet av att assistera verksamheter för att skapa ett så väloptimerat lager och lagerverksamhet som möjligt. Vi hjälper er gärna med rådgivning, så väl som material och tillbehör, och vi utför även en projektering och mer utförlig konsultation för ert lager om det finns behov. En standardprojektering kan innebära att vi ritar och mäter upp just er lager- eller verksamhetslokal, samt utefter ritningen och era behov räknar ut vilket material ni är i behov av och hur man på bästa sätt kan disponera detta, för att skapa en så smidig verksamhet som möjligt.

Har ni vuxit ur era lagerlokaler?

Vi hjälper er gärna att projektera en lagerflytt! Detta kan rent praktiskt innebära flera alternativ:

  • Alternativ 1: vi projekterar för att packa ihop det gamla lagret, flytta det och sedan montera upp det på sin nya plats.
  • Alternativ 2: i samband med er flytt köper vi på Gemo upp det lagermaterial som ni inte längre behöver, för att sedan sälja det vidare till kunder som är i behov av begagnat lagermaterial. Bra för era flyttkostnader, och samtidigt bra för miljön.

Välkommen att ta kontakt med oss på Gemo – vi hjälper dig och din verksamhet vidare!

Kontakta oss
Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!