Vårt ansvar inom miljö, säkerhet och kvalitet

Vårt mål är att bli 100% klimatsmarta och vi arbetar för ett cirkulärt kretslopp som sparar på jordens resurser. Genom att återanvända högkvalitativ begagnad lagerinredning, så görs stora miljövinster samtidigt som det blir prisvärt för våra kunder.

Gemo utvecklar

Vi är miljösmarta

Att återanvända är ett bra sätt att spara på vår miljö. Som specialister på pallställ och lagerinredningar ser vi stora miljövinster i att återanvända begagnad lagerinredning som är precis som ny när det gäller funktion och säkerhet. Det är smart för både miljön och plånboken. Vi kan montera/demontera din lagerinredning snabbt och effektivt. det som inte passar in på det nya lagret får någon annan glädje av. Ett äkta cirkulärt kretslopp som sparar på jordens resurser.

100% klimatkompensation

Vi strävar efter att bli 100% klimatsmarta. Därför klimatkompenserar vi till 100% den mängd koldioxidutsläpp som vi lämnar efter oss när vårt järn- och metallskrot återvinns. Det är en del av vårt miljöarbete och ett bevis på vårt stora miljöengagemang. Vi är stolta över miljösymbolen från Järnmalmer som visar att vi gör det vi säger. ”Together towards zero waste”.

Säkerhet

Med över 50 år i branschen, så har vi samlat på oss gedigen kompetens som garanterar att våra kunder får en säker lagermiljö. GEMO har erfaren besiktningspersonal som kontrollerar säkerheten och utför tydliga besiktningsprotokoll – allt för att du som kund ska få en tillförlitlig och högkvalitativ lagerinredning.

Kvalitet

Vi är specialister på lagerinredningar och pallställ och garanterar att den begagnade lagerinredningen har en förstklassig funktion och säkerhet. Det blir en vinst för både plånbok och miljö. Vi hjälper dig med både montering/demontering, där vår erfarna personal säkerställer ordentligt utförda installationer.