Begagnade pallställ Göteborg

Inte behöver du köpa nya pallställ bara för sakens skull. Faktum är att våra begagnade pallställ har kvar sin fulla lastkapacitet och är noggrant kvalitetssäkrade innan de får komma in på lagret.

För en miljövänlig och ekonomisk lösning – Välj begagnade pallställ. Vi levererar dem snabbt och effektivt till alla typer av projekt och företag i Göteborg.

Pallställ

Våra begagnade pallställ – Många fördelar

Det är givetvis ekonomiskt fördelaktigt att investera i våra begagnade pallställ, men fördelarna slutar inte där.

  1. Man sparar på viktiga naturresurser genom att ta tillvara på material som redan är producerat, fullt funktionsdugligt.
  2. Du får unika möjligheter att komplettera din äldre modell av pallställ. Söker du exempelvis en specifik modell som inte längre tillverkas, så finns det goda chanser att vi har just den modellen på vårt lager.
  3. De begagnade pallställ vi har i vårt sortiment är fullt funktionsdugliga och har genomgått noggranna kvalitetskontroller.
  4. Vi erbjuder olika typer av fabrikat och varumärken, med kompletta system, liksom enstaka delar.
  5. Samtliga av våra kategorier för nyproducerade pallställsystem för trycklagring, genomlöp och djupstapling finns med största sannolikhet även i vårt lager av begagnade pallställ.
  6. Du får alltid effektiv och snabb leverans av våra pallställ till ert lager i Göteborg.

Rätt komponenter och skydd till pallställ

Med skydd och rätt tillbehör sparar du både pallställens bärförmåga och på företagets omkostnader. Rätt komponenter och skydd till pallställ hittar du här.

Vad du än behöver i pallställsväg – Hör av dig till oss!