Begagnade pallställ Skåne

Varför köpa nytt när det du behöver finns i vårt breda sortiment av begagnade pallställ? Faktum är att begagnade pallställ har kvar sin fulla lastkapacitet och samtliga i vårt lager har genomgått noggranna kvalitetskontroller.

Söker du en miljövänlig och ekonomisk lagerlösning – Investera i begagnade pallställ. Vi levererar dem snabbt och effektivt till alla typer av projekt och företag i Skåne.

Vad är så bra med våra begagnade pallställ?

Att begagnade pallställ är ekonomiskt fördelaktigt säger sig självt. Men det finns fler anledningar än så.

  1. Du bidrar till att spara på viktiga naturresurser eftersom du tar tillvara på material som redan är producerat och fullt funktionsdugligt.
  2. Du kan smidigt komplettera dina äldre pallställsmodeller. Du kanske söker en specifik modell som inte längre tillverkas? Chansen är god att den finns i vårt lager.
  3. Alla begagnade pallställ i vårt sortiment har genomgått samma noggranna kvalitetskontroller som de nya.
  4. Vi tillhandahåller olika typer av fabrikat och varumärken, med kompletta system och enstaka delar.
  5. Samtliga av Gemos kategorier för nyproducerade pallställssystem för genomlöp, djupstapling och trycklagring finns med största sannolikhet även i vårt lager av begagnade pallställ.
  6. Vi levererar alltid snabbt och effektivt till olika lager i Skåne.

Använd rätt komponenter och skydd till ditt pallställ

Rätt skydd och tillbehör gör att du sparar på både pallställens bärförmåga och ditt företags omkostnader. Rätt komponenter och skydd till pallställ hittar du här.

För allt du behöver inom pallställ – Hör av dig till oss!