Begagnade pallställ Stockholm

Det är inte nödvändigt att köpa nytt eftersom det du behöver finns i vårt breda sortiment av begagnade pallställ. De har samtliga kvar sin fulla lastkapacitet och har genomgått lika noggranna kvalitetskontroller som de nya innan de hamnar på vårt lager.

För en miljövänlig och ekonomisk lagerlösning – Investera i begagnade pallställ. Vi levererar dem snabbt och effektivt till alla typer av projekt och företag i Stockholm.

Gemo Pallställspersonal

Varför välja Gemos begagnade pallställ?

Det är givetvis ekonomiskt fördelaktigt, men våra begagnade pallställ har än fler fördelar än så.

  1. Viktiga naturresurser sparas eftersom man tar tillvara på material som redan är producerat och fullt funktionsdugligt
  2. Det är enkelt att komplettera äldre pallställsmodeller, även de som inte längre tillverkas. Chansen är god att de modeller du söker finns i vårt lager.
  3. De noggranna kvalitetskontrollerna utlovar hållbara, rejäla pallställ du kan lita på.
  4. I vårt lager finns olika typer av fabrikat och varumärken, med kompletta system liksom enstaka delar.
  5. Allt du finner inom våra nyproducerade pallställssystem finns även med största sannolikhet även i lagret av begagnade komponenter; genomlöp, djupstapling och trycklagring.
  6. Vi har snabba, effektiva leveranser till lager i Stockholm.

Rätt komponenter och skydd optimerar pallställen

Med rätt skydd och tillbehör sparar du på pallställens bärförmåga, samtidigt som du håller nere på ditt företags omkostnader. Rätt komponenter och skydd till pallställ finner du här.

Så för allt du behöver inom pallställ – Hör av dig till oss på Gemo i Stockholm!

Pallställ och begagnade pallställ