Bygg ditt ställage

Lagerinredningar

Lagerinredningar

Välkommen till Gemo Lagerinredningar, din leverantör av all inredning du behöver för ditt lager. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter som är både funktionella och säkra, och anpassar våra produkter för dina specifika behov.

Upptäck vårt stora sortiment av lagerinredningar

I vårt sortiment hittar du lagerinredning som är anpassade för olika behov. Vi erbjuder bland annat:

Våra pallställ är robusta och idealiska för storskalig lagerhantering, designade för att effektivt hantera tunga laster .Vi har flexibla och pålitliga hyllställ för alla lagerbehov, som är perfekta för förvaring av mindre artiklar.

Planera din lagerinredning med oss

Att noggrant planera lagerutrymmet är avgörande för att maximera dess effektivitet och funktionalitet. Med vårt interaktiva planeringsverktyg kan du på ett enkelt och effektivt sätt skapa ett ställage. I verktyget finns funktioner såsom:

  • anpassningsbara dimensioner
  • olika ställagelösningar, pallställ, hyllställ lagerlösningar
  • materialval
  • förhandsvisning
  • enkel offertförfrågan
Till planeraren

Vi har samlat allt för din lagerinredning

För att ytterligare förbättra ditt lager har vi ett omfattande sortiment som inkluderar allt från säkerhetsprodukter, till entresoler för vertikala utrymmen. Vi erbjuder även grenställ för utrymmeskrävande varor, däckställ för organiserad däckförvaring, plastlådor, praktisk arbetsplatsutrustning och nödvändig uppmärkning för bättre ordning och säkerhet.

Kvalitet och hållbarhet i fokus

Vi på Gemo är engagerade i att erbjuda produkter som inte bara är av högsta kvalitet men som också bidrar till en hållbar utveckling.  Vi strävar efter att erbjuda lösningar och inredningar som håller länge.

Vårt ansvar

Förbättra effektiviteten med rätt lagerinredning

Ett effektivt organiserat lager är avgörande för snabb och problemfri logistik. Våra lösningar är designade för att förbättra både produktivitet och arbetsflöde. Skulle du dessutom behöva hjälp med planering och installation av din lagerinredning hjälper vi dig gärna.

Boka monteringshjälp

Utbilda dig i lagersäkerhet

För att öka säkerheten i ditt lager är det viktigt med rätt kunskap. Förutom att hjälpa dig med montering och att välja ut rätt produkter, erbjuder vi även utbildningar för att du ska få en lagerhantering i toppklass.

Vi är stolta över vår djupa kunskap och expertis inom lagerinredning. Vårt team består av branschexperter som gärna delar med sig av sin erfarenhet och kunskap. Ta del av våra utbildningar för att öka din riskmedvetenhet, egenkontroll och ansvar.

Våra utbildningar

Kontakta oss så anpassar vi din lagerinredning tillsammans!

Varje lager är unikt, därför erbjuder vi flexibla lösningar som kan skräddarsys för att möta dina specifika krav. Våra experter hjälper dig gärna att designa en lösning som inte bara passar dina nuvarande behov, men som också kan anpassas för framtida expansioner.

Kontakta oss
Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!