Bygg ditt ställage

Pallställ Göteborg

Pallställ Göteborg

Alla lager ser olika ut, med olika behov och utmaningar. Vi levererar högkvalitativa och skräddarsydda pallställ eller ställage till alla typer av projekt och företag i Göteborg med omnejd. Behöver du hjälp med en stor anläggning eller kanske bara vill komplettera ett par enstaka balkar? Oavsett behov, så löser vi det.

Optimera ert lager i Göteborg med Gemos pallställ

Maximera arbetsytan, få en bra överblick av lagret och en smidig tillgång till alla pallar. Våra klassiska pallställ är samtliga kvalitetssäkrade och flexibla i sin utformning och kan enkelt anpassas efter behov gällande bredd, djup och höjd. Med dessa pallställ kan du till exempel förvara flera lastpallar ovanpå varandra, vilket innebär att de är smidiga att flytta eller hämta ner. Våra pallställ passar lika fint i den stora, som i den lilla lagerlokalen och ger ett rationellt och effektivt flöde.

Hos oss finner du ett komplett standardsortiment av pallställ, liksom de rätta tillbehören, som gör pallstället skräddarsytt och säkert att använda. Rasnät, rasskydd, gavelskydd, stolpskydd, pallstopp och påkörningsskydd är exempel på sådana pallställstillbehör.

Pallställ av högsta kvalitet

Samtliga av våra pallställ lever upp till den senaste europeiska standarden för pallställ. Hos oss får du hållbara och stabila lagerlösningar, som tillmötesgår små som stora behov.

Vad för slags utrymme och lagringsmetod tillhandahåller du? Vi hjälper dig gärna att optimera din lagerlösning, med nya, enhetliga pallställ eller om du kanske behöver byta ut enstaka pallställ och tillbehör med begagnade komponenter.

Varför välja pallställ från Gemo?

● Vi har allt du behöver inom lagerinredning
● Högsta produktkvalitet
● Snabb och effektiv leverans till dig som kund
● Vi har flera av Sveriges största producenter av pallställ som våra samarbetspartners
● Expertservice

Söker du en komplett pallställslösning för ett lager i Göteborg, kontakta oss på Gemo!

Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!