Pallställ Skåne

Varje lager har sina egna behov och ställs för unika utmaningar. Vi levererar högkvalitativa, skräddarsydda pallställ och ställage till alla typer av projekt och företag i Skåne med omnejd. Oavsett om du har en stor anläggning eller bara vill komplettera ett par enstaka balkar, så kan vi hjälpa till.

Välkommen till oss på Gemo – Nordens största leverantör av ny och begagnad lagerinredning.

Effektivisera ditt lager i Skåne med Gemos pallställ

Våra klassiska pallställ maximerar arbetsytan, ger tillgång till alla pallar och ger samtidigt en bra överblick av lagret. Alla våra pallställ är kvalitetssäkrade och flexibelt utformade; de kan enkelt anpassas efter behov vad gäller bredd, djup och höjd. Pallställen gör att du till exempel kan förvara flera lastpallar ovanpå varandra, vilket gör att de är smidiga att flytta eller hämta ner.

Har du en stor eller liten lagerlokal? Det spelar ingen roll, våra pallställ passar lika bra till dem båda och ger ett rationellt och effektivt flöde.

Vårt kompletta standardsortiment av pallställ blir optimala med de rätta tillbehören, som förenklar och effektiviserar lagret. I tillbehörsortimentet hittar du exempelvis rasnät, påkörningsskydd, gavelskydd, stolpskydd, pallstopp och rasskydd.

Hållbara och stabila pallställ

Vare sig du har små eller stora behov och oavsett lagringsmetod, så erbjuder vi hållbara och stabila lagerlösningar, som lever upp till den senaste europeiska standarden för pallställ.

Vi hjälper dig gärna att optimera din lagerlösning med nya, enhetliga pallställ eller begagnade komponenter. [länk] Vilket du än väljer utlovas högsta kvalitet och snabba leveranser.

Pallställ från Gemo

  • Allt du behöver inom lagerinredning
  • Högsta produktkvalitet
  • Snabb och effektiv leverans till våra kunder
  • Vi har flera av Sveriges största producenter av pallställ som våra samarbetspartners
  • Expertservice

Så, om du söker en komplett pallställslösning för ert lager i Skåne, kontakta oss på Gemo!