Bygg ditt ställage

Pallställ Stockholm

Pallställ Stockholm

Hur ser ditt lagers behov och utmaningar ut? Har du en stor anläggning som behöver lagerinredning eller vill du komplettera ett par enstaka balkar? Det spelar ingen roll. Vi levererar våra högkvalitativa och skräddarsydda pallställ och ställage till alla typer av projekt och företag i Stockholm.

Vi är Gemo – Nordens största leverantör av ny och begagnad lagerinredning.

Pallställ för Stockholms mest effektiva lager

Med våra klassiska pallställ kan du maximera arbetsytan, få tillgång till alla pallar och samtidigt få en bra överblick av lagret. Samtliga av pallställen i vårt sortiment är kvalitetssäkrade och flexibla; de kan smidigt anpassas efter behov vad gäller bredd, djup och höjd. De gör att du exempelvis kan förvara flera lastpallar ovanpå varandra, det gör det smidiga att flytta eller hämta ner.

Oavsett om du har en stor eller liten lagerlokal, så passar våra pallställ utmärkt och bidrar till ett rationellt och effektivt flöde.

Tillbehör för att komplettera och optimera pallstället? Givetvis har vi det. I tillbehörssortimentet finner du till exempel rasnät, påkörningsskydd, gavelskydd, stolpskydd, pallstopp och rasskydd som förenklar, säkrar upp och effektiviserar.

Stabila pallställ enligt gällande standard

Våra pallställ lever samtliga upp till den senaste europeiska standarden. Det gäller både de nya och begagnade komponenterna och vilket av dem du än väljer så utlovar vi högsta produktkvalitet, snabba leveranser och expertservice.

Varför välja pallställ från Gemo?

● Vi har allt du söker inom lagerinredning
● Högsta produktkvalitet
● Snabb och effektiv leverans till våra kunder
● Vi har flera av Sveriges största producenter av pallställ som våra samarbetspartners
● Expertservice

För en komplett pallställslösning för ditt lager i Stockholm, kontakta oss på Gemo!

Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!