Bygg ditt ställage

Läs mer om hur det funkar

Sälj till oss

Gemo köper upp pallställ, hyllställ, övrig lagerinredning från nya och gamla kunder. Som specialister på pallställ och lagerinredningar ser vi stora miljövinster i att återanvända begagnad lagerinredning som är precis som ny när det gäller funktion och säkerhet.

1. Besök

Vid behov så besöker vi gärna er. Då gör vi en genomgång av ställagets skick och hur det skall demonteras och fraktas. Allt till ett fast överenskommet pris.

2. Demontage

Antingen har kunden demonterat redan och vill bli av med pallställen eller så demonterar vi pallställen i samband med inköpet, alternativt så skall kunden demontera själv efter kontakt med oss. Om kund demonterat eller demonterar själv skall det packas enligt våra anvisningar.

3. Leverans

Kunden kan ordna egen frakt till Gemo men det är även någon som vi kan hjälpa till med. Efter leverans till Gemo så går vår kunniga personal noggrant igenom materialet, om inte detta redan är gjort vid ett besök, och ev. skador sorteras bort.

4. Avslut

När vi gått igenom materialet och fattat beslut om vad vi kan sälja vidare så är det dags för er betalning. Vi skickar vårt inventeringsunderlag till er, Ni fakturerar oss utifrån det.  Affären är avslutad och vi båda har bidragit till att spara på jordens resurser. Det som vi inte kan sälja vidare lämnar vi till järn- och metallskrot för återvinning. Vi strävar efter att bli 100% klimatsmarta. Därför klimatkompenserar vi till 100% den mängd koldioxidutsläpp som vi lämnar efter oss när vårt järn- och metallskrot återvinns. Det är en del av vårt miljöarbete och ett bevis på vårt stora miljöengagemang. Vi är stolta över miljösymbolen från Järnmalmer som visar att vi gör som vi säger. ”Toghether towards zero waste”.

Kontakta oss!

Fyll i formuläret som ni hittar här.

Du kan också ringa oss på 031-580720, öppettider är måndag till fredag 07:00-16:00, lunchstängt 12:00-12:30.

Gemo logo

Ta del av vårt
nyhetsbrev!