Så väljer du rätt lagerhylla för din verksamhet

Våra lagerhyllor har många användningsområden och finns i olika utföranden för att matcha våra kunders olika behov. Gemensamt för alla är att de är enkla att montera och att vi i många fall kan erbjuda begagnat material, givetvis med samma höga kvalitet som nya.

Huruvida du ska välja ett klassiskt hyllställ i metall, “Superhyllan” eller ett mobilt hyllställ beror helt på hur ditt lagerbehov ser ut. Låt oss guida dig igenom alternativen för att hitta rätt lösning!

Hyllställ med spikar
Hyllställ för förråda lager

Klassiskt hyllställ i metall

Lagerhåller du mindre produkter, då kan den här hyllan vara lämplig. Produkterna kan ligga löst med avdelare emellan, men också i plastlådor. Med det här hyllstället får du enkelt ordning och reda. Det passar utmärkt att använda vid plock, men även för arkivering av exempelvis pärmar.

Lagerhyllan “Superhyllan”

Superhyllan är vår mest flexibla hylla. Den passar lika bra i tuffa miljöer för logistikhantering, lager och verkstad, som i butiksmiljöer. Hyllsystemet har en hög belastningskapacitet och låg egenvikt och kan även stå i kylrum. Hyllstället har hygieniska och lättrengjorda livsmedelsgodkända hyllplan av perforerad plast.

Superhyllan är mycket lätt att montera och dess många tillbehör gör den flexibel och unik. Den kan kompletteras med plocklådor, avdelare, verktygstavla med spjut eller plastlådor för små detaljer m.m.

Mobilt hyllställ

Har du begränsat med utrymme? Då kan ett mobilt hyllställ vara lösningen. Det byggs upp på vagnar som löper på en räls, vilket innebär att du enkelt kan flytta på vagnarna vid behov, antingen manuellt med vev eller på elektrisk väg. I detta arkiv är det lämpligt att förvara ömtåliga produkter eller använda hyllstället som arkiv för pärmar.

Söker du en individuell lagerlösning som är optimerad för dina behov och utrymmesförhållanden, då kan våra hyllställ vara din lösning.

kompaktarkiv